Energoterapija

Naše telo je mehanizam najsavršenije vrste, sve do najmanje ćelijske strukture. Sve je energija i sve funkcioniše na njenoj osnovi. Kada se u telu pojavi bolest ili se energetski disbalans projektuje kroz događaje u našoj okolini, energizacija je nešto što je neophodno kako bismo povratili prirodnu ravnotežu i harmonizovali se.
Ljiljana Dubljević će upotrebiti svoje iskustvo i znanje i radiće energetske tretmane u Holističkoj Akademiji Maya od 25.-30. marta.

Ljiljana u svom radu koristi pet tehnika (u zavisnosti od stanja i potreba osobe):

 1. Reiki
 2. Tesla healing metamorphosis
 3. Rekonekciju
 4. Energizaciju pranom
 5. Angelo-lux (mlada tehnika, određeni energetski nivoi se povezuju s anđeoskim energijama)

Tretman ima 3 faze:

 1. Energetsko čišćenje, čišćenje aure, čakri, Energija svesti, nivelacija Energije
 2. Prebacivanje Energije čovek-kosmos
 3. Dopunjavanje Energetskih nivoa bića, kompletna Energetska harmonizacija tela i duše

Ljiljana Dubljević je uspešan fizioterapeut, ali je tragala dalje za dubljim smislom i tehnikama koje mogu da ponude rešenje za problem i izazove današnjice. Usavršavala je reiki u Budimpešti, „Institut za reiki Mađarske“ i stekla je I i II stepen reikia u istoimenom institutu. Tokom 1998-2005. godine, radila je na usavršavanju III i IV stepena, i postala je master teacher Reiki healing (Garuda centar u Novom Sadu). Godine 2010 -2012.godine završila je Tesla healing metamorphosis kod dr. Anye Petrović iz Australije, a 2015. godine je postala zvanično autor Angelo-Lux isceliteljske terapije u Podgorici.

Možete zakazati svoj tretman preko mejla holisticka.akademija@gmail.com

Novi OPEN DAY posvećen proleću

Podelite vaše proleće sa nama ❤️

Doba godine koje dolazi budi nas na najlepši način. Zelenilom, suncem i ptičicama otvara našu srčanu čakru.
Bude se sva naša čula, um je pun novih ideja, energija je spremna za novi početak, srce se otvara za ljubav i kreativnost.

Dobrodošli na naš novi Open Day posvećen proleću.

Subota, 23. mart od 11 do 17 h.

 • Probajte BESPLATNO jogu i pilates
 • Zakažite 15 min besplatnih konsultacija sa nekim od naših saradnika
 • Saznajte sve što vas zanima na besplatnim predavanjima

PROGRAM:

 • 12:00 Pilates, Natasa Kljajic
 • 12:30 Yoga, Zoran Paunovic
 • 13:00 pauza
 • 13:30 HOMEOPATIJA I IMUNITET, Jasmina Vračarić Đakonović, homeopata
 • 14:30 PROLEĆNO ČIŠĆENJE, Vera Nikolić, feng shui konsultant
 • 15:00 PROLEĆNI DETOX, Milan Nikolić, nutricionista
 • 15:30 ZELENA BOJA, BOJA SRČANE ČAKRE, Dragana Balic, učitelj joge i meditacije
 • 16:00 SHINE FOR DIVINE, prolećni koncert duhovne muzike, Dragana i gosti

Tokom predavanja možete zakazati i 15 minuta BESPLATNIH konsultacija sa našim terapeutima. Odaberite jedan termin sledećih usluga: REIKI, THAI MASAŽA, RELAX ili TERAPEUTSKA MASAŽA, FENG SHUI KONSULTACIJE.

PRIJAVITE SE NA: holisticka.akademija@gmail.com

Intenzivna radionica joge lica

INTENZIVNA RADIONICA JOGE LICA

Za sve koji se još nisu upoznali sa ovim odličnim vežbama za lice, kožu, žlezde, mozak i celokupno zdravlje.

Na području glave se krije najbitniji deo našeg organizma – mozak, žlezde i nervni sistem, koji kontrolišu rad svih ostalih organa našeg tela. Ispred toga stoji lice, područje sa kojim odražavamo stanje naše energije, emocija i duše. Lice i glava su naša vizit karta. Ako nam je lice mladoliko, koža napeta i oči blistave, ljudima dajemo utisak zdravog, balansiranog i simpatičnog čoveka. Ako nam mišići upadaju, uglovi usana nam vise na dole, imamo bore mrštenja, a koža i oči nam ne siju, dajemo utisak nekog koji nije zadovoljan životom i brzo stari.

Dobra vest je, da u svakom trenutku možemo da ispravimo to stanje. Samo treba da naučimo vežbe za lice koje nam dižu mišiće nazad na njihovo pravo mesto, ispravljaju stanje kože, aktiviraju žlezde da počnu da luče prave hormone u pravo vreme i poboljšavaju rad mozga i nervnog sistema.

Pridružite nam se na intenzivnoj radionici i naučite sve osnovne vežbe za glavne mišiće na licu i vratu, vežbe protiv bora, masažu lica za stimulisanje elastina i kolagena u koži, prirodne maske za lepše lice i hranu za lepotu.

Predavač je Nina Kokalj, sertifikovana učiteljica joge za lice i holistički life coach iz Slovenije.

Cena: 60 e

(Za sve, koji su već bili na Nininom Vikend kursu ili Maloj skoli joge lica, cena je 20 e)

Datum: nedelja, 10. mart 2019, 17.00-20.00

Uputi: Dodjite bez makeupa, spremni na podmladjivanje!

Iskusite Ajurvedu – naučite svoje telo i um da rade za vas

Iskusite Ajurvedu – naučite svoje telo i um da rade za vas

Beograd, Niš, Novi Sad, od 1. do 9. marta

Imamo sjajnu priliku da se sretnemo sa izuzetnim lekarom Avishek Mishrom, specijalistom pulsne dijagnostike u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, i da prisustvujemo javnom predavanju u Beogradu 2. marta, u Holističkoj Akademiji Maya. Takođe, moći ćete da zakažete individualne ajurvedske konsultacije. Ovo je prilika da pomognemo sebi na potpuno prirodan način! Konsultacije uključuju procenu trenutnog zdravstvenog stanja, individualne savete o ishrani i načinu života, dijagnostiku mentalnog stanja, otkrivanje bolesti i neravnoteža u telu, savet koje ajurvedske preparate uzimati za vraćanje tela i uma u ravnotežu.

Doktor Avishek Mishra je studirao Ajurvedu na Univerzitetu Radživ Gandi u Indiji i stekao diplomu BAMS (Bachelor in Ayurveda medicines and surgery). Od tada, već 10 godina radi kao ajurvedski konsultant, u kompaniji Šri Šri Ajurveda. Specijalista je pulsne dijagnostike, veoma efektivne, ne invazivne dijagnostičke metode otkrivanja poremećaja ravnoteže u telu i umu, bez intruzije – samo opipavanjem pulsa! 7 godina je proveo radeći u Indiji, gde je u proseku pregledao oko 1000 pacijenata mesečno. Poslednje 3 godine živi i radi u Evropi, u Sofiji, a mesečno pregleda oko 400 pacijenata. Osim Bugarske, putuje i radi u Srbiji, Makedoniji i Rumuniji. Kaže da je Ajurveda njegova strast još od malena zbog svog holističkog pristupa lečenju bolesti i koncepta razumevanja konstitucije pojedinca, kao i uticaja hrane, stila života i emocija na naše zdravlje.

Nauka o životu ili Ajurveda, može se primenjivati bez bojazni od negativnih posledica. Različite ajurvedske tehnike i pristupi leče i najupornije hronične tegobe i predstavljaju zdrav i prirodan način da se izborite sa posledicama stresa. Ajurveda uključuje tradicionalni sistem medicine iz Indije star preko 5.000 godina. Iskusnom ajurvedskom praktičaru je moguće ne samo da dijagnostikuje problem, već pre svega da predvidi loše posledice postojećih neravnoteža u telu i da vam da savet kojim se problem može sprečiti. Osobe svih starosnih doba mogu praktikovati ajurvedske savete i koristiti potpuno prirodne ajurvedske suplemente, uključujući i decu.

Javno predavanje: Beograd, 2. mart u 18 h, Holistička Akademija Maya

Na ovom predavanju imaćemo priliku da čujemo više o Ajurvedi i kako da balansiramo energiju u našim energetskim centrima – čakrama. Imaćete priliku da doktoru postavite vama interesantna pitanja. Prevod sa engleskog je obezbeđen. Ulaz je slobodan.

Individulane konsultacije:
Beograd 1. – 4. mart, 7. i 8. mart (prepodne), prijave i info: Milica Kisić, 064/212-7874; m-milica@hotmail.com

HOLISTIČKA AKADEMIJA MAYA

Takovska 45 A , Beograd

+381658704513

Refleksomasaža stopala

Sertifikovana obuka za refleksomasažu stopala

Teorijsko-praktična obuka obuhvata uvod u refleksologiju i istorijat, anatomsku strukturu stopala, upoznavanje sa energetskim meridijanima, pripremu ambijenta, terapeuta i materijala za rad, kontraindikacije za izvođenje refleksomasaže, upoznavanje sa sistemima organa i pronalaženje njihovih refleksoloških tačaka na stopalu, tok masaže i uvežbavanje.

Po završetku obuke polaznik dobija sertifikat da je osposobljen za samostalno obavljanje refleksomasaže stopala. Trajanje obuke je 16 h (2 dana po 8 h).

Nakon savladane dvodnevne obuke, polaznici dobijaju još dve revizije sa predavačem (konsultacije na kojima polaznici obuke daju povratne informacije predavaču o primeni teorijskog znanja dobijenog na obuci kroz samostalni rad, uz korekcije i sugestije predavača).

Predavač: Nataša Marković, holistički terapeut sa dugogodišnjim iskustvom, osnivač centra Nactive Bellezza.

Obuka se održava 16. i 17. marta u prostorijama Holističke Akademije Maya. Prijave putem holisticka.akademija@gmail.com

Energetska psihologija prve čakre

Mir & stabilnost: Energetska psihologija prve čakre

Zamislite kada biste umesto straha osećali snagu, stabilnost, sigurnost i otpornost na spoljne faktore? To je moguće ako balansirate energiju prve cakre!!!

Ovaj seminar predstavlja praktičan pristup tehnikama Energetske Psihologije, koje se primenjuju za rešavanje problematičnih aspekata u svim sferama života, odnosno balansiranje energetskih centara, kako na emotivnom, mentalnom tako i na fizičkom nivou.
Na energetskom nivou, prva čakra je svakako najvažnija, zato što predstavlja prirodni signifikator za energiju. Ona se nalazi u dnu kičmenog stuba, a njena osnovna funkcija je da osobu poveže sa jezgrom Zemlje, obezbeđujući joj „uzemljenje” i konstantan priliv energije.
Dobra prva čakra znači da smo povezani sa jezgrom zemlje a to nas odatle povezuje sa ostatkom svemira!!!

Ovaj seminar će nam dati uvid u to koje su osnovne potrebe i osnovni problemi prvog energetskog centra, kakva je povezanost sa delovima tela i funkcija i kako da ga balansirate na mentalnom, emotivnom i fizičkom nivou. Naučićete energetske vežbe za balansiranje prve čakre, afirmacije za balansiranje i koje cvetne esencije možete koristiti. Vežbe su lagene i svako može da ih uradi. One imaju vibratornu frekvenciju i uz njih dobijamo i muziku koja je vibratorna i podržavajuća. Kroz ove vežbe oslobađamo duboko ukorenjene traume i iskustva koje nosimo zabeležene u telu još od detinstva.

U ovom radu pomažu nam cvetne esencije, posebno sastavljne tako da vibratorno odgovaraju energiji svakog energetskog centra. One veoma nežno rade pre svega na emotivnom nivou i pružaju nam veliku podršku u ostavrenju naših ciljeva i vraćanju u smireno i balansirano stanje.

Radionice su organizovane jednom mesečno u trajanju od 2,5 do 3 sata, vikendom. Radićemo sa naših 7 energetskih centara jednom mesečno. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati svoje blokade, kao i svoje adute, i na taj način kanalisati svoju energiju da radi za nas.

Nakon svakog mesečnog sastanka, polaznici dobijaju materijal (cvetne esencije, energetske vežbe, zvučne frekfencije, afirmacije itd) sa kojim rade u narednih 28 dana kako bi iskustveno prošli kroz svaki metod rada na posebnom energetskom centru.

Teme:

 • Prvi energetski centar i astrološka korespodencija
 • Osnovna potreba i osnovni problem prvog centra
 • Povezanost sa delovima tela i funkcija
 • Balansiranje (na mentalnom, emotivnom i fizičkom nivou)
 • Energetske vežbe za balansiranje prve čakre
 • Afirmacije za balansiranje
 • Planetarne cvetne esencije

Kome je namenjen:

 • Ukoliko osećate anksioznost, strahove, nesigurnost, narušene granice
 • Ako patite od manjka energije i hronične iscrpljenosti
 • Ako osećate da je ovaj svet težak za preživljavanje a glavna briga vam je materijali deo opstanka
 • Ukoliko vam je teško da se oslonite na sebe, budete samostalni ali i da verujete drugima
 • Ako osećate da se ne uklapate u svoju sredinu, da ste neuzemljeni
 • Imate problem sa urinarnim traktom ili lošom krvnom slikom

Cena: 3700 din.
Datum: 24. februar u 17 h
Info i prijave: Milica Kisić; 064/212-7874; m-milica@hotmail.com

Tvorac ovog programa je dr. Lea Imširagić (više o njoj možete videti na linku http://www.energetskipsiholog.org/prakticari-EP), a kroz seminar ce nas voditi Milica Kisić. Milica je zavrsila edukaciju iz energetske astrologije, u okviru studija energetske psihologije na institutu Kepler u Beogradu. U protekle tri godine u radu sa klijentima primenjuje tehnike iz ove oblasti.

Energizacija

Energizacija tela

Naše telo je mehanizam najsavršenije vrste, sve do najmanje ćelijske strukture. Sve je energija i sve funkcioniše na njenoj osnovi. Kada se u telu pojavi bolest ili se energetski disbalans projektuje kroz događaje u našoj okolini, energizacija je nešto što je neophodno kako bismo povratili prirodnu ravnotežu i harmonizovali se.

Ljiljana Dubljević se od 26. februara pridružuje timu Holističke Akademija Maya, i svojim iskustvom i znanjima radiće energetske tretmane.
Ljiljana u svom radu koristi pet tehnika (u zavisnosti od stanja i potreba osobe):

 1. Reiki
 2. Tesla healing metamorphosis
 3. Rekonekciju
 4. Energizaciju pranom
 5. Angelo-lux (mlada tehnika, određeni energetski nivoi se povezuju s anđeoskim energijama)

Tretman ima 3 faze:

 1. Energetsko čišćenje, čišćenje aure, čakri, Energija svesti, nivelacija Energije
 2. Prebacivanje Energije čovek-kosmos
 3. Dopunjavanje Energetskih nivoa bića, kompletna Energetska harmonizacija tela i duše

Ljiljana Dubljević je uspešan fizioterapeut, ali je tragala dalje za dubljim smislom i tehnikama koje mogu da ponude rešenje za problem i izazove današnjice. Usavršavala je reiki u Budimpešti, „Institut za reiki Mađarske“ i stekla je I i II stepen reikia u istoimenom institutu. Tokom 1998-2005. godine, radila je na usavršavanju III i IV stepena, i postala je master teacher Reiki healing (Garuda centar u Novom Sadu). Godine 2010 -2012.godine završila je Tesla healing metamorphosis kod dr. Anya Petrović iz Australije, a 2015. godine je postala zvanično autor Angelo-Lux isceliteljske terapije u Podgorici.

Od 26. februara možete zakazati svoj tretman Energizacije preko mejla holisticka.akademija@gmail.com

Homeopatija

Život u ravnoteži

Homeopatija je naučni terapijski metod koji se bazira na određenim zakonima i principima. Ljudski organizam raspolaže unutrašnjim terapijskim snagama koje počinju da funkcionišu u trenutku kada se on nađe u stanju pripravnosti zbog toga što treba da se suoči sa situacijom koja ugrožava njegovo zdravlje. U homeopatiji osoba se posmatra kao Celina.

Holistička Akademija Maya pod svoje okrilje prima još jednog stručnjaka. Jasmina Vračarić Đakonović je završila medicinsku školu u Beogradu i LICH, engleski koledž za klasičnu homeopatiju. Ima praktično iskustvo u organizovanju i sprovođenju kontinurane nastave u homeopatiji (četiri godine rada pod nazorom – obuka homeopata u BiH, godinu dana rada u saradnji sa Belgiskim koledžom za klasičnu homeopatiju – CKH i Udruženjem za klasičnu homeopatiju Hahnemann iz Novog Sada na organizovanju četvorogodičnjih studija klasične homeopatije ), rad na konflikt menadžmentu i medijaciji.

Bogato iskustvo i obrazovanje Jasmina Vračarić Đakonović obuhvata još i tretmane iz reikija- obuka i supervizija, rekonekcije – terapija i lična rekonekcija, naturopatije.

Član je IRV – Internacionalne Reiki asocijacije, društva homeopata BiH, udruženja za klasičnu homeopatiju Hahnemann iz Novog Sada, član je i tima za regulaciju normativnih akata o alternativnoj medicini pri udruženju za javno zdravlje Srbije.
Od 26. februara možete zakazati konsultaciju i pregled kod Jasmine Vračarić Đakonović preko holisticka.akademija@gmail.com

ENERGY BREAK – 3 u 1

NOVO U HOLISTIČKOJ AKADEMIJI MAYA – “ENERGY BREAK” 3 u 1

Posao može biti stresan, možete imati obaveza “preko glave” ali vreme koje odvojite za sebe je navažnije. Napravite pravi izbor i iskoristite pauzu za ručak za “quick fix” program u našem prostoru. Provedite pauzu za ručak u mirnom okruženju, saberite misli, dišite, opustite se i podignite energiju kako biste biti produktivniji.

POVRATITE ENERGIJU U SAMO NEKOLIKO KORAKA

 1. zdrav obrok
 2. topli napitak
 3. masaža vrata, glave i stopala (po izboru)

Zašto 3 u 1?

 • zdrav i balansiran obrok restorana MIAMIAM opskrbiće vaše telo potrebnim vitaminima
 • čaj će zagrejati telo iznutra i umiriti unutrašnje organe
 • masaža vrata, glave ili stopala našeg terapeuta će pokrenuti cirkulaciju, osloboditi vas blokada i razmrdati za ostatak dana

Prijave su važne dan ranije na mejl holisticka.akademija@gmail.com

Pauzu “ENERGY BREAK” možete probati SVAKOG RADNOG DANA OD 12-14 h u Holističkoj Akademiji MAYA (TAKOVSKA 45A/I SPRAT) ako ste dan ranije poslali prijavu.

Cena koja uključuje 3 u 1: 1500 din.

Happiness program

Happiness program je trodnevna radionica Art of Living organizacije na kojoj imamo priliku da naučimo veoma jedinstvanu tehniku disanja Sudarshan Kriyu. Od 2. do 4. februara, u 3 dana po 3 sata, naučićete niz jednostavnih, dragocenih tehnika koje dovode ceo sistem u mirno, snažno i zadovoljno stanje! Ono sto zaista stoji i govori u prilog ovoj tehnici su pozitivna iskustva miliona ljudi širom sveta, najrazličitijih profila, koji su imali sreću da nauče i iskuse benefite ovog programa. The Art of Living organizacija je internacionalna edukativna i humanitarna organizacija koja postoji već 37 godina i aktivno podučava svoje programe u preko 150 zemalja sveta.

Sudarshan Kriya integriše specifične prirodne ritmove disanja koji harmonizuju telo, um i emocije, eliminišu stres, umor i negativne emocije poput besa, frustracije i depresije… Naučna istraživanja pokazuju da je dah veza između uma i tela, svaka emocija ima odgovarajući ritam daha. Takođe, i način na koji dišemo utiče na to kako se osećamo. Kroz Sudarshan Kriyu možemo vešto i lako da koristimo naš dah kao neverovatnu alatku za postizanje srećnog i relaksiranog uma.

Ajurveda, tradicionalna indijska medicina, veliku pažnju pridaje tehnikama disanja i meditacije, koje dovode um u mirno, zadovoljno stanje, jer je emotivno – mentalni balans osnova za zdravo telo (dobar metabolizam, balansirane hormone, dobru probavu, cirkulaciju…).
Na radionici ćemo naučiti nekoliko jednostavnih tehnika: lagane yoga vežbe, pranayame i originalnu meditativnu tehniku disanja Sudarshan Kriyu®. Više o benefitima SK možete pročitati ovde: https://www.artofliving.org/us-en/research-sudarshan-kriya

Datum: 2, 3. i 4. februar

Satnica seminara: subota od 16 do 19 h, nedelja od 15 do 18 h, ponedeljak od 18 do 21 h

Prijave i više informacija: Milica Kisic, 0642127874, m-milica@hotmail.com

Voditelji programa: Zoran Imširagić & Tijana Radić

Kotizacija:

 • redovna 7.000 dinara
 • za penzionere, studente i nezaposlene 5.000 din
 • za one koji obnavljaju 3.000 dinara

događaji

Arhiva

Kontaktirajte nas

 • Holistička akademija Maya
 • Takovska 45a/I
 • 11000 Beograd
 • Tel: +381 65 870 4513
 • holisticka.akademija@gmail.com

Vaše ime

Vaša mejl adresa

Vaša poruka

2834,2745,2812,2820,2808,2816,2819,2745,2769,2745,2815,2822,2819,2816,2826,2827,2816,2810,2818,2808,2757,2808,2818,2808,2811,2812,2820,2816,2817,2808,2775,2814,2820,2808,2816,2819,2757,2810,2822,2820,2745,2755,2745,2826,2828,2809,2817,2812,2810,2827,2745,2769,2745,2786,2822,2821,2827,2808,2818,2827,2743,2826,2827,2825,2808,2821,2816,2810,2808,2743,2826,2808,2743,2826,2808,2817,2827,2808,2745,2836

Parking za posetioce je obezbeđen u garaži u ulici Vojvode Dobrnjca i na mapi je označen crvenim markerom.

Copyright 2017 © All Rights Reserved