VASTU – Drevna nauka o harmoniji i prosperitetu

Kvalitet našeg života može biti neizmerno veći ako znamo kako da povećamo energiju u svom telu i svom prostoru. Najpre je važno da se pobrinemo da se oslobodimo stresa, a zatim da povećamo pozitivnu energiju u svom životu kako bi negativni činioci imali zanemarljiv uticaj na naš život.

Kao što se jogom i meditacijom oslobađamo stresa na telesnom i mentalnom nivou, na sličan način Vastu detektuje i transformiše stres u prostoru. Vastu je drevna nauka sa Istoka koja rešava probleme negativnog uticaja iz naše kuće ili kancelarije na naše zdravlje, veze, uspeh i finansije u životu. Prosto rečeno, ako postoji stres u našoj okolini, mi ćemo to i osetiti. Vastu korektivna tehnologija je suptilna, ali veoma efektna.

Vastu Šastra je nauka o građenju koja potiče iz Atarva Vede, istog izvora znanja kao i Joga, Ajurveda – nauka o zdravlju, Đotiš – vedska astrologija…

Kada smo u prirodi osećamo se dobro, zato što su u prirodi svih 5 elemenata (zemlja, voda, vatra, vazduh i prostor) u ravnoteži. Sigurno svako nas ima iskustvo da se u nekom prostoru iako prijatnog dizajna oseća neugodno. Vastu arhitektonska praksa stara je minimum 5000 godina i uči nas kako da živimo u skladu sa silama prirode. Vastu koristi pozitivnu magnetnu energiju koje dolazi sa severa i pozitivnu sunčevu energiju koja dolazi sa istoka i nastoji da te dve enrgije uvede i zadrži u zgradi i spreči njihovo oticanje.

Postoji sedam faktora u kojima Vastu prepoznaje stres u građenoj sredini:

 1. Usklađenost sa stranama sveta
 2. Postavaka pet elemenata u prostoru
 3. Oblik
 4. Oticanje i blokiranje energije
 5. Nagib terena
 6. Nered – nagomilane i neorganizovane stvari u prostoru
 7. Elektro-magnetna radijacija

Prirodne sile kao što su zemljino elektro-magnetno naelektrisanje, sunčeva energija, gravitacija, kosmička radijacija… su energije čije postojanje ne možemo negirati, samo nam nedostaje znanje o tome kako da živimo u skladu sa njima i u svoj život privučemo zdravlje, harmonične odnose, prosperitet i uspeh.

Saznajte koja je strana sveta najbolja za položaj glave dok spavate ili prema kojoj strani sveta je najbolja da ste okrenuti dok radite, učite, radite istraživanje ili pregovarate!

Mesto održavanja predavanja: Holistička akademija Maya

Datum: subota, 24. maj 2019. u 18 h

O predavaču:

Tijana Radić je arhitekta, sertifikovani Vastu projektant Američkog vastu instituta, konsultant LEED Green američkog standarda zelene gradnje, certifikovani instruktor wellbeing, leadership empowerment and stress-management programa mađunarodne The Art of Living Foundation i instruktor joge već više od 10 godina, paralelno se razvijajući i dodatno obrazujući u svim granama najpre u našoj zemlji i okruženju, a zatim u Nemačkoj, Indiji i SAD-u. Tijana je strasni zaljubljenik u prirodu i prirodne načine da telo i um održi zdravim, ispunjenim, nadahnutim i kao spoj njene dve profesionalne delatnosti razvila se ljubav za projektovanjem u harmoniji sa prirodom kroz Vastu principe i ekološke principe racionalnog iskorišćavanja prirodnih resursa i uštede energije u cilju povećanja kvaliteta života kroz LEED Green američke standarde u projektovanju.

Obuka za masažu dece

Obuka za masažu dece po programu MISP-a namenjena je deci od 4 do 12 godina.

Naša obuka počinje 20. maja i traje 4 nedelje, jednom nedeljno sat i po vremena.

Termini obuke su : 20. i 27. maj i 5. i 10. jun u 18:15 do 19:45.

Na časovima roditelji masiraju isključivo svoju decu i deca njih, traženje dozvole pre masaže je jako važno jer tako učimo dete da je poštovano i da se njegova reč čuje i poštuje.

Program MISP masaže doprinos izgradnji poverenja između roditelja i dece, kao i bolje razmevanje dece i njihove faze razvoja.

Dok se masirate povezaćete se na sasvim drugačijem nivou, osloboditi se stresa i bolje ćete se razumeti… Ne zaboravite da za dobru komunikaciju nekada nisu potrebne reči.

Blagotvoran dodir je neophodan i nama i našoj deci a često baš on izostane usled trke da sve stignemo u jednom danu.

Pored pokreta masaže na obuci ćemo učiti kako da dišemo, da su sve emocije naši prijatelji ali da nije svako ponašanje koje je posledica emocija ok… I šta da radimo sa emocijama.

Naučićemo lake i zabavne vežbe za otpuštanje emocija.

Naučićemo da dišemo, kako da se smirimo, opustimo ali i kako da gradimo pozitivnu sliku o sebi i svom telu… I to sve kroz igru i smeh.

Samo da znate da ćete imati i domaći, vaš prvi domaći će biti da imate 12 zagrljaja dnevno.

Deca su kao i mi pod stresom a kroz svakodnevni blagotvorni dodir i masažu oni se osećaju prijatno, prihvaćeno, viđeno..povezano sa svojim roditeljima, tada se luči oksitocin i oni se opuštaju i to utiče na ceo njihov rast i razvoj kao i na poboljšanje imunog sistema ali i vere u sebe. Što ste bolje povezani sa svojim detetom to će vaša saradnja biti lakša a vaš zajednički život lepši.

BLAGODETI MISP MASAŽE

ZA DETE:

 • mogućnost da nauči i iskusi da kaže „da“ i „ne“ dodiru
 • opuštanje
 • bolji imunitet
 • jači doživljaj sebe i razvoj samosvest
 • razvoj empatije i poštovanje različitosti
 • poboljšana koncentracija i razvoj mašte
 • doživljavanje pozitivnog efekta oksitocina

ZA RODITELJE:

 • imaju tehniku koji pomaže da se dete umiri
 • imaju kreativan način za pomoć oko domaćih zadataka
 • poboljšanje odnosa sa braćom i sestrama
 • zajedničko provedeno vreme uz mnogo dodira
 • bolji san za njihovo dete, ali i za njih

Prijave na: holisticka.akademija@gmail.com

Radionica kuvanja jogičke, satvične hrane

Na kuvaonici ćemo spremati veganske obroke, zasnovane na biljnim namirnicama. Naučićemo zašto je baš ovaj koncept ishrane tako popularan širom sveta, među poznatim ličnostima, profesionalnim sportistima i pobornicima zdravijeg življenja. Saznaćemo i kako da ovaj način ishrane lakše uklopimo u svoj ritam življenja.

Naučićemo jedan novi nivo uživanja u hrani. Zašto je važna energija, namera i atmosfera sa kojom pravimo hranu. Izbor namirnica i začina tako da sva čula uživaju, da telo bude zadovoljno a naša energija povišena i umesto pospanosti nakon obroka osećamo kreativnost i radost.

Ovaj sve popularniji koncept ishrane u vremenu izobilja, aditiva i konzervirane hrane postaje ključan metod izlečenja od gotovo svih bolesti. Međutim, joga, stara više od 5000 godina njega poznaje odavno kao najprirodniji i najpogodniji za svakog ko želi da radi na sebi i živi zdravo i dugovečno.

Jogička, satvička hrana je ona koja podržava visoke vibracije našeg tela i duše, koja telo održava u dobrom zdravlju, podiže energiju i bistri um tako da smo podržani u donošenju ispravnih odluka, lakoći komunikacije, kreativnom radu, koncentraciji, duhovnom razvoju, boljem osećaju svog tela i celokupnog postojanja.

Jedan od osnovnih principa u jogi je AHIMSA ili nenasilje. Pa između ostalog, nema nasilja ni prema sebi u pravcu menjanja navika. Ne moramo biti isključivi u prelasku na nov koncept ishrane, možemo uneti male promene koje će značiti jako puno.

Dođite da probate hranu koju ćete onda želeti svakog dana. Dođite da saznate kako da lakše nabavljate, čuvate i spremate zdravu hranu i kako da ona bude tako ukusna da je biramo iz čistog hedonizma.

 • Naučićemo kako da od začina napravimo magiju
 • Kako da napravimo biljni sir
 • Kako da se oslobodimo i budemo kreativni u spremanju preliva, soseva i kombinovanju namirnica
 • Radionica je praktična i završava se zajedničkim ručkom

Radionicu vode:

Maja Vujošević, ljubitelj zdravijeg življenja, dugogodišnja veganka, instruktorka joge, reiki praktičar i terapeut ajurvedske masaže. Svoja znanja Maja stiče putovanjima po Aziji uz autentične učitelje, praktičare i jogije. Sedam godina istraživanja Indije, Tajlanda, Balija, Kine naučile su je puno o ishrani najzdravijih naroda na planeti i ukusima koji su potpuno novo iskustvo za naša čula. Radila je u veganskim restoranima, kuvala sa iskusnim kuvarima i sa ogromnom strašću i ljubavlju sada svoju hranu sprema za potrebe Holističke akademije Maya, u školi za joga učitelje, za svoje prijatelje i potrebe keteringa Shanti Kitchen.

Dragana Balić, takođe ljubitelj zdrave i ukusne hrane, instruktor joge, meditacije i kundalini tantre. Baš kao u tantri, sve u svom životu želimo da profinimo i podignemo na dublje dimenzije uživanja. Ako je to hrana onda umesto brzog, instant, bogatog aditivima hoćemo da jedemo lagano, sa puno zahvalnosti. Hranu koja je spremljena u ljubavi. Da osim uživanja našeg čula ukusa, uživa celo naše telo i cela naša duša. Seminari Georgija Nazarova bili su joj velika inspiracija kao i iskustvo kuvanja na joga kampovima i seminarima. Zajedno sa Majom sada vodi Shanti Kichen, kuhinju koja radi ketering i edukacije.

Cena seminara je 3000 rsd. Dođite sa svojim partnerom i cena radionice za oboje biće 3500 rsd.

OBAVEZNA prijava na mejl: holisticka.akademija@gmail.com

DETOX paketi

Proleće je vreme kada telo jako želi da se očisti. Veoma je važno da ga u toj težnji i podržimo. Praznici koji su iza nas sigurno su dodatna motivacija da nakon odmora i uživanja učinimo i nešto dobro za sebe. Mi vam predlažemo da napravite korak koji osim prolećnog čišćenja unosi i nova znanja i dugoročne promene u vaš život.

PROLEĆNI DETOX PAKET:

 1. Konsultacije sa nutricionistom uz pregled stanja organizma i predlog najboljeg detoxa baš za vas
 2. Seminar kuvanja satvičke, jogijske hrane zasnovane na biljnim namirnicama, začinima, ukusnoj hrani koja podiže vibraciju i podržava dobro raspoloženje
 3. Limfna drenaža
 4. BESPLATNA mesečna članarina joge (2 puta nedeljno)

Cena ovog paketa je 10.500 dinara.

DETOX RELAX PAKET:

 1. Seminar kuvanja satvičke, jogijske hrane zasnovane na biljnim namirnicama, začinima, ukusnoj hrani koja podiže vibraciju i podržava dobro raspoloženje
 2. ABJANGA, ajurvedska masaža toplim, biljnim uljima za balans i otklanjanje energetskih blokada koje su uzrok svih poremećeja na mentalnom i fizičkom nivou
 3. Individualni čas vođene meditacije i vežbi disanja
 4. BESPLATNA mesečna članarina joge (2 puta nedeljno)

Cena paketa je 10.500 dinara.

Uvodno predavanje o transcendentalnoj meditaciji

SUBOTA, 11. maj u 19 h.
Uvodno predavanje o transcendentalnoj meditaciji

Više od 600 naučno – istraživačkih studija sprovedenih u proteklih 30 godina na 160 nezavisnih istraživačkih institucija pokazalo je da Transcendentalna meditacija pozitivno utiče na duh, telo, ponašanje i okolinu.

Više o meditaciji pogledajte na linku: https://majapopov.com/transcendentalna-meditacija/

OBAVEZNA prijava na: holisticka.akademija@gmail.com

Ako vam vreme održavanja javnog predavanja ne odgovara, ne morate čekati sledeće. Svoje uvodno predavanje možete proći i individualno sa Majom Ardalic Popov.

Happiness program i predavanje sa Gauravom

Gaurav Gaur, Art of living učitelj je jedan od izuzetno iskusnih Art of Living instruktora koji podučava širom sveta. Rođen u Indiji, ali već duži niz godina živi u Londonu, pa donosi spoj istočne mudrosti i zapadnog dinamizma. Imamo retku priliku da ga čujemo na javnom predavanju 3. maja, ili na nekoj od radionica koje će održati u Beograu, Happiness program i Sahađ Samadi tehniku meditacije.

Javno predavanje, 3. maj, 17:30, Holistička akademija Maya, Takovska 45a/I, Beograd.

Ovo je odlična prilika da se sretnete sa ovim sjajnim učiteljem i čujete odgovore na neka večno aktuelana pitanja: kako da pustimo prošlost, šta kada nas obuzme ljutnja, šta nas blokira, kako da ojačamo svoje veze i odnose… i puno drugih inspirativnih tema. Takođe, moći ćete da mu postavite vama važna pitanja. Ono što je sigurno posle ovog susreta otići ćete sa osmehom i osećajem lakoće! Predavanje je otvoreno za sve, pa možete da dovedete svoje prijatelje i drage ljude. Ulaz je besplatan.

Gaurav se školovao i započeo svoju poslovnu karijeru u Indiji radeći za banke i druge velike kompanije, a zatim nastavio u Americi i Engleskoj. Na izuzetno jednostavan i zabavan način prenosi drevna znanja, pa polaznici sa lakoćom i voljom uče i pamte. Podučava razne kurseve i ovog puta će Happiness program biti skroz novo i sveže iskustvo, izuzetno dinamičano i zabavno, kako za one koji prvi put prolaze kroz ovaj kurs, tako i za sve koji ga ponovo pohađaju! Takođe, svi oni koji još nisu naučili tehniku meditacije Sahađ Samadi, Gaurav će voditi i taj dvodnevni seminar.

Happiness program, 4-6. maj, Beograd, Holistička akademija Maya, Takovska 45a/I, Beograd.

Happiness program je trodnevna Art of Living radionica na kojoj imamo priliku da naučimo veoma jedinstvanu tehniku disanja Sudarshan Kriyu. Od 4. do 6. maja, u 3 dana po 3 sata, naučićete niz jednostavnih, dragocenih tehnika koje dovode ceo sistem u mirno, snažno i zadovoljno stanje! Ono sto zaista stoji i govori u prilog ovoj tehnici su pozitivna iskustva miliona ljudi širom sveta, najrazličitijih profila, koji su imali sreću da nauče i iskuse benefite ovog programa.

Sudaršan Krija integriše specifične prirodne ritmove disanja koji harmonizuju telo, um i emocije, eliminišu stres, umor i negativne emocije poput besa, frustracije i depresije… Kroz Sudarshan Kriyu možemo vešto i lako da koristimo naš dah kao neverovatnu alatku za postizanje srećnog i relaksiranog uma.

Na radionici ćemo naučiti nekoliko jednostavnih tehnika: lagane joga vežbe, pranajame i originalnu meditativnu tehniku disanja Sudaršan Kriju (Sudarshan Kriya®).

Termini održavanja:

 • 4. maj – 14:00-17:00
 • 5. maj – 16:00-19:00
 • 6. maj – 18:00-20:00

Prijave i informacije:

Zainteresovani za seminar meditacije Sahađ Samadi mogu dobiti ovde sve potrebne informacije: Zoran Imširagić, 060. 3240 891, zoran.imsiragic@artofliving.rs

Kotizacija za Happiness program:

 • redovna – 7.000 dinara
 • za one koji obnavljaju – 3.000 dinara

Kotizacija se uplaćuje isključivo na račun Art of Living d.o.o.
Kako popuniti uplatnicu:

 • Uplatilac: ime i prezime, adresa
 • Svrha uplate: Happiness program, Beograd, 4. maj 2019.
 • Primalac: Art of Living d.o.o., Korzo 15/13, 24000 Subotica
 • Šifra plaćanja: 189
 • Račun primaoca: 105-2222190-75
 • Poziv na broj: HP-BG-05-19

Od transformacije do manifestacije

U Holističkoj Akademiji Maya Anita Žugec će održati seminar i radionicu. Seminari koje Anita održava su spontani, vođeni, puni mudrosti, primera i isceljujuće energije. Otići ćete sa seminara obnovljeni sa mnogo novog znanja i praktičnih načina kako znanje primeniti. Doći ćete kući s novom vibracijom koja će zauvek promeniti vaš život na bolje!

Termini:

 • 25.5. subota 17-21:30 seminar, cena 7.200 din
 • 26.5. nedelja 11-13:30 radionica, cena 8.400 din

Primalac uplate za kotizaciju: Holistička akademija Maya

Adresa: Takovska 45 a, Beograd

br. računa: 160-427675-70

Svrha uplate: za seminar Anite Žugec 25.5.
Iznos: 7.200 din

Svrha uplate: za radionicu Anite Žugec 26.5.
Iznos: 8.400 din

Rezervišite svoje mesto na seminaru uplatom 3.600 din do 20.5. a ostatak može na radionici.

Prijava na mail holisticka.akademija@gmail.com ili na telefon Holističke akademije Maya +381658704513 je obavezna.

ŽIVA VODA

Znate li šta je ŽIVA VODA?

U Holističkoj Akademiji Maya održaće se besplatno predavanje koje će održati Inesa Blažić u subotu 13.4. od 16:15 do 18 h o živoj vodi.

Ako prestanemo da trujemo naše telo i pružimo mu sve što mu je neophodno, omogućavamo telu da se samo izleči. Uklanjanjem toksina i stvaranjem normalnih uslova, stvaramo sopstveni sistem samoregulacije i oporavka.

Od čega da krenemo? Odgovor je jednostavan – VODA! A šta je to živa voda?

Čućete od Inese Blažić, koja deli deo svog iskustva: “Koristim živu vodu 13 godina. 1986.god u Kijevu, za vreme katastrofe na Chernobiljskoj AS, narušeno mi je zdravlje. Traženjem rešenja za svoje probleme, istraživala sam alternativnu medicinu. Završila sam Akademiju zdravlja u kompaniji Coral-Club internacionale i delim lično iskustvo o jedinstvenoj tehnologiji zdravlja.”
Voda je proizvod broj jedan na planeti. Naš život direktno zavisi od njenog kvaliteta. Mi imamo jednostavan, pristupačan svima, čak i kod kuće, a ipak veoma efikasan i pouzdan zdravstveni program za svaki dan.

Od svih supstanci dostupnih na zemlji, voda, zahvaljujući originalnosti njenih fizičkih i hemjskih osobina, zauzima posebno mesto u prirodi i igra važnu ulogu u ljudskom životu.
Ljudsko telo odrasle osobe sadrži oko 70% vode i svi biološki procesi mogu se svesti na biohemijske reakcije u vodenom rastvoru – metabolizam tela. Dakle, naše zdravlje, pa čak i sam život, bez ikakvog preterivanja, direktno zavise od kvaliteta vode koju pijemo.

Kako bismo osigurali da se svi biohemijski procesi u ljudskom telu optimalno odvijaju, voda treba da ima više osobina koje su utvrđene sledećim pokazateljima:

 • Čistoća vode: prisustvo nečistoća, bakteriја, teških metala, hlora, itd.
 • Kiselo alkalni balans-PH. Sav tečni sadržaj ljudskog tela (krv, limfa, pljuvačka, unutarćelijske tečnosti itd.) imaju slabo alkalnu reakciju. Kada ova reakcija pređe u kiselo stanje, to menja biohemjske procese, kiseli organizam, što dovodi do bolesti. Zato voda koju ljudi konzumiraju treba da bude neutralna, a bolje blago alkalna. Ovo će omogućiti da se održi kiselo-bazni balans telesnih tečnosti i spreči razvoj patogenih procesa.
 • Redox potencijal vode (ORP) vode. Voda može biti oksidacioni agens koji doprinosi procesu starenja-mrtva voda, ili redukcioni agens koji usporava starenje- živa voda. ORP se meri u milivoltima i može imati pozitivno (oksidacija ) i negativno naelektrisanje (oporavak).
 • Površinski napon vode- stepen kohezije molekula vode. Što je manji površinski napon vode, ona se lakše apsorbuje.
 • Struktura vode. Voda je tečni kristal. Molekuli vode se orijentišu u prostoru i imaju određenu strukturu. Sva voda u telu je struktuisana, ali vode iz česme i flaširana voda nisu.
 • Mineralizacija vode. Prisustvo u vodi makro i mikro nutrijenata je neophodno za zdravlje, pa voda koja se konzumira mora biti mineralizovana.
 • Pamćenje vode. Naučno zasnovana činjenica je da voda prima i zadržava bilo kakav uticaj, pamti sve što se dešava u okruženju.

Kako poboljšati navedene pokazatelje?

Postoji samo nekoliko oblasti na zemlji gde ljudi imaju zavidnu dugovečnost. Ove oblasti su ostrva Okinave i Tokonušime. Naučnici su dokazali da visoke stope dugovečnosti i zdravlja svojstvene ljudima ovih ostrva zavise od kvaliteta pijaće vode. Ona je bogata mikro i makro nutrijentima i ima brojne osobine koje blagotvorno deluju na ljudsko telo.

Kako su ova ostrva zapravo koralni atoli, pijaća voda je filtrirana kroz korale i zasićena jonima kalciuma. Taj kalcium karbonat sadržan u vodi za piće doprinosi da neutrališe prekomernu kiselost organizma, koja je nastala zbog nepravilne ishrane.

Od 2500 vrsta korala samo beli koral Sango je koristan za ljude, zbog njegove strukture i hemijskog sastava skoro identičnom ljudskim kostima, što omogućuje njegovu primenu u protetici. Finalni produkt Sango korala je koralna voda CORAL-MINE, a ekskluzivno pravo distribucije ima kompanija Coral Club internacional.

Usitnjeni koral Sango koji sipamo u vodu ne rastvara se u njoj, ali menja fizičke i hemijske osobine vode:

 • Čistoća vode. Sango koral je moćan prirodni upijač. Kad se pomeša s vodom koral upija jedinjenja hlora, zagađivače, a teški metali postaju neutralni.
 • Kiselo alkalni balans-PH. Sango koral menja PH vrednost vode u pravcu alkalnosti.
 • Redox potencijal vode (ORP) vode. Redoks potencijal koralne vode CORAL-MINE ima negativan pokazatelj. Takva voda je živa i pomaze da se obnovi i unapredi opšte stanje organizma.
 • Površinski napon vode. Sango koral snižava površinski napon vode i zato je voda CORAL-MINE biološki dostupna, tečna i lako svarljiva, drugim rečima- živa voda. Ova osobina omogućava ćelijama organizma da bez ikakvih dodatnih napora absorbuje vodu za punjenje vanćelijskog i unutarćelijskog prostora.
 • Struktura vode. Sango koral obnavlja tečnu kristalnu strukturu vode, čineći nju idealnom za održavanje zdravlja organizma. Pošto je voda u organizmu struktuisana, izuzetno je važno konzumirati vodu s pravilnom strukturom.
 • Mineralizacija vode. Sango koral sadrzi mineralne soli što je srce uticaja korala na ljudsko telo. Ove soli su primarno kalcijum i magnezijum, zatim fosfor,kalijum, natrijum, gvozđe,hrom,mangan, cink, sumpor,silicijum i mnogi drugi elementi. Ovakvo bogatstvo minerala reguliše telesne funkcije i čini da organizam radi kao sat.
 • Pamćenje vode. Jedinstvena osobina CORAL-MINE je da omogući vodi da izbriše negativno pamćenje i ispuni je energijom okeana.
 • Kada dodamo Sango koral u vodu ona postaje prečisćena,struktuirana, alkalna i mineralizovana.
 • Način upotrebe: jedna kesica CORAL-MINE se stavi u 1,5 litra flaširane ili prečišćene vode, sačeka se 10 minuta i (trebalo bi da se) popije u roku 24 sata. Peporučeno je da se voda pije ujutro nakon buđjenja i tokom dana izmeđju obroka. Koralna voda se ne pije za vreme obroka i odmah nakon jela. Minimalna količina za maksimalan rezultat za dnevnu upotrebu je 3% od ukupne telesne težine.

Svakodnevna upotreba vode doprinosi :

 • postizanju optimalnog PH krvi
 • smanjuje rizik oboljenja kardiovaskularnog sistema i organa za varenje
 • doprinosi obogaćenju krvi kiseonikom
 • normalizaciji šećera u krvi
 • normalizaciji krvnog pritiska
 • normalizaciji bubrežne aktivnosti
 • normalizaciji digestivnog trakta i jetre
 • prevenciji artritisa
 • poboljšanju elastičnosti mišiča i zglobova, obnavljanju normalne strukture zglobova i hrskavice

Prijave obavezne preko mejla: holisticka.akademija@gmail.com

događaji

Arhiva

Kontaktirajte nas

 • Holistička akademija Maya
 • Takovska 45a/I
 • 11000 Beograd
 • Tel: +381 65 870 4513
 • holisticka.akademija@gmail.com

Vaše ime

Vaša mejl adresa

Vaša poruka

2834,2745,2812,2820,2808,2816,2819,2745,2769,2745,2815,2822,2819,2816,2826,2827,2816,2810,2818,2808,2757,2808,2818,2808,2811,2812,2820,2816,2817,2808,2775,2814,2820,2808,2816,2819,2757,2810,2822,2820,2745,2755,2745,2826,2828,2809,2817,2812,2810,2827,2745,2769,2745,2786,2822,2821,2827,2808,2818,2827,2743,2826,2827,2825,2808,2821,2816,2810,2808,2743,2826,2808,2743,2826,2808,2817,2827,2808,2745,2836

U neposrednoj blizini HA Maya, u ulici Vojvode Dobrnjca 10, nalazi se javna garaža "Botanička bašta", označena crvenim markerom na mapi.

Copyright 2017 © All Rights Reserved