Ajurvedska masaža sa pulsnom dijagnostikom

Cena masaže je 6000 rsd. Trajanje 2 h 30 min.

ajurvedska-masaza-web-1200x800

Na ovom tretmanu, klijent osim masaže dobija i vrlo preciznu dijagnostiku trenutnog stanja svog duha i tela, informacije o tome u kojoj je Doši trenutno (fiziologija našeg tela), a sa kojom se rodio, kao i preporuke o promeni načina ishrane i drugih važnih navika kako bi svoje disbalanse trajno rešio.

Sama masaža ima trenutne efekte na naše fizičko, psihičko ali i energetsko stanje pa se klijent odmah oseća bolje. Ali poseban značaj je u tome što se tokom ove masaže, direktnim ispitivanjem svih pulseva, dolazi do preciznih informacija o promenama koje su eventualno nastale u duhu i telu. Veliki značaj pridaje se čišćenju tela i to se radi u nekoliko segmenata uz obavezan individualan pristup. U ajurvedi to nazivamo PANČA KARMA. Ovako sveobuhvatan pristup pokazao se kao veoma efikasan u rešavanju mnogobrojnih problema savremenog čoveka.

U toku 2 do 2 i po sata klijent tokom ovog tretmana dobija masažu, tretman aromaterapije, dijagnostiku, intoleranciju na hranu, trenutnu i trajnu, savet o dnevnoj rutini i načinu čišćenja, ukoliko je potrebno.