Holistička masaža

Cena holističke masaže je 4000 rsd.

holisticka-masaza-web

Masaža po meri, jednom rečju. Masaža skrojena i prilagođena osobi, danu, raspoloženju, trenutku. Uvek drugačija i različita, jer se kreira u trenutku i nastaje pod rukama. Telo govori, ruke ga istražuju – prate blokade, stegnuća, bolove, tegobe, nagomilani stres, otvrdle emocije manifestovane na fizičkom nivou… I sve to razvezuju poput čvorova nagomilanih u telu, sa ciljem da omoguće opuštanje, olakšanje, postizanje homeostaze i vraćanje u balans.

Posle ove masaže trebalo bi da se osetite opušteno, sa manje ili bez bolova, boljeg raspoloženja i energizovano.

Holistička masaža kombinuje tehnike raznih stilova masaže i manuelnih tehnika (u zavisnosti od potrebe i trenutne reakcije tela) – relaks, terapeutsku, šiacu masažu, akupresurne tehnike, triger point terapiju, razne stilove kineske tradicionalne medicine, primenjene kineziologije… Jednom rečju, sve stilove i najrazličitija sredstva kojima terapeut raspolaže.

Terapeut

Slavica Pavić

Slavica Pavić, terapeut holističke masaže i prirodnih tretmana lica

Bavi se masažama, manuelnim terapijama, primenjenom kineziologijom. Diplome je stekla (i radi na tome i dalje) u Srbiji, Francuskoj, Grčkoj, ali najviše ceni i koristi samostalni rad, metode i tehnike koja sama izučava, otkriva ili osmišljava. Sve svoje tehnike najpre isprobava na sebi i ukoliko je zadovoljna postignutim efektima raduje se da to podeli i sa drugima.

Terapeut

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović

 Masažom se profesionalno bavi od 2014. godine kada je završio početne kurseve u “Professional” školi masaže pod mentorstvom Peđe Filipovića.

Do početka 2016. godine se kroz rad usavršavao u različitim tipovima masaže kada je završio treći stepen (shiatsu masaža) “Professional” škole masaže. Dalje usavršavanje je nastavio višemesečnom obukom kod shiatsu terapeuta Bojane Vagner.

U toku 2016. godine je završio Osnovni i Napredni DNK Theta healing seminar kod Gorana Karne i I stepen reikija.

Holistička masaža kojom se bavi je skup svih tehnika masaže i energetskog rada kojima je ovladao tokom godina.