Masaže i prirodni tretmani lica

Cena za masaže i tretmane lica je od 2500 do 3500 rsd

masaze-lica-web

Osmišljen kao potpuno prirodni tretman, kako što se tiče sastojaka koji se koriste za masku i masažu lica (svi sastojci su jestivi i zdravi, jer sve što nanesemo na kožu mora biti isto tako zdravo i korisno za telo i ako bi se pojelo), tako i u smislu masažnih tehnika.

Obuhvata istovremeno rad na triger-point tačkama lica koje često uzrokuju glavobolje, bolove sinusa, umorne oči, kao i rad na akupresurnim tačkama lica i glave. Samim tim utiče ne samo na lepotu, već i da se osetite odmornije, raspoloženije i možda čak oslobodite nekih bolova i tegoba.

Sastoji se iz četiri etape:

1. Nanošenja maske koja kožu zateže, podmlađuje, hrani i kroz piling lica otklanja sitne malje, one koje često izmaknu pinceti ili drugim depilatornim tehnikama;

2. Masaže akupresurnih tačaka lica i otklanjanje triger pointa;

3. Izglađivanja lica metodom Džordžije Knap-a;

4. Guaša masaže pločicom od žada.

Na ovo se može dodati i tretman akupresurnom olovkom.

Posle ovakvog tretmana, trebalo bi da se osetite raspoloženo, relaksirano, odmornije, da dobijete lepu boju tena i izgledate lepše, kako sebi tako i drugima.


GRČKI, SUDANSKI, EGIPATSKI, MAROKANSKI, INDIJSKI TRETMAN LICA


Tretman počinje depilacijom lica koncem. Lice se zatim opere uljem crnog kima, posle koga se radi voćni piling lica. Kada se ukloni piling, na lice se nanosi glina u zavisnosti od tipa kože. Kada se glina osuši, lice se umiva i radi masaža sandalovim ili arganovim uljem. Nakon toga lice se poprska ružinom vodicom.


AFRIČKA BELA MASKA: Nakon depilacije lica koncem, umiva se crnim africkim sapunom, nakon toga nanosi se bela afrička maska, napravljena od bilja i različitog semenja. Kada se maska ukloni, radi se masaža sandalovim uljem nakon čega se lice poprska ružinom vodicom.

Terapeut

Slavica Pavić

Slavica Pavić, terapeut holističke masaže i prirodnih tretmana lica

Bavi se masažama, manuelnim terapijama, primenjenom kineziologijom. Diplome je stekla (i radi na tome i dalje) u Srbiji, Francuskoj, Grčkoj, ali najviše ceni i koristi samostalni rad, metode i tehnike koja sama izučava, otkriva ili osmišljava. Sve svoje tehnike najpre isprobava na sebi i ukoliko je zadovoljna postignutim efektima raduje se da to podeli i sa drugima.