Relax masaža

Parcijalna masaža nogu i stopala 30 min - 2100 rsd
Parcijalna masaža leđa 45 min - 2500 rsd
Masaža celog tela 60 min - 3000 rsd
Masaža celog tela 90 min - 3500 rsd

Uplatite paket od 4 masaže za mesec dana (jedna masaža nedeljno) i ostvarite popust od 15%.

relax-masaza-web-1200x800

Naš prvi instinkt prilikom povrede nekog dela tela jeste postavljanje ruke na bolno mesto. Može se reći da je isceljujući dodir i potreba za njim, nešto što smo dobili već samim rođenjem. Majčin dodir umiri dete, toplina zagrljaja umiri i odraslog, stisak ruke uteši i ohrabri čoveka...

Masaža je mnogo više od terapeutskog dodira. Njena dobrobit ne ograničava se samo na kožu i meka tkiva već se benefit masaže prenosi i na cirkulaciju, vegetativna tkiva ali i nervni sistem.

Postoji gruba podela masaža na terapeutsku i relaks masažu.

RELAKS MASAŽA je tehnika masaže kojom dobijamo pozitivan učinak na kompletnom lokomotornom aparatu (mišići, kosti i zglobovi) ali i na opštoj cirkulaciji kao i na mentalno-emotivnom nivou u vidu opuštanja, odmora i osveženja. Relaks masaža regeneriše biće, vraća ga u stanje prirodne relaksiranosti i dodatno povećava oporavak kao i buduću produktivnost. Savetuje se onim klijentima koji nemaju neki izražen problem, poput hipertonusa, u kom slučaju bi se prvo radila terapeutska masaža. Bez obzira na vrstu i trajanje masaže, kao sredstvo tokom tretmana uvek koristimo visokokvalitetna biljna ulja u kombinaciji sa eteričnim uljima čime dobijamo i efekte aromaterapije.

Terapeuti

Ana-Pavkovic-web

Ana Pavković

Viši fizioterapeut i maser

Masažom se profesionalno bavi od 1997. godine. Tehnike terapeutske i relaks masaže učila je u Srednjoj medicinskoj školi na odseku fizioterapeutski tehničar, potom i tokom viših studija a uporedo završava sve stepene u školi masaže Peđe Filipovića "Profesional" (danas "Wellnes akademija"). Kao maser radila je u nekoliko poznatih beogradskih centara i samostalno. Specijalnost su joj masaže kod problema u vidu bolova u leđima - takozvane terapeutske masaže.

Miljan-Otovic-web

Miljan Otović

Terapeut

Završio školu za masažu u Čikagu (CSMT - Chicago School of Massage Therapy - danas deo Cortiva Instituta). Radi se o petosemestralnom programu (svaki semestar po tri meseca). Edukaciju je završio u prolece 2004. i počeo da radi leta iste godine.

Radio je za dve Kiropraktičarske klinike i Spa centar pri lancu fitnes centara/klubova FFC (Fitness Formula Clubs).

Najviše je radio terapeutske/kliničke masaže, zatim relax masaže, masaže trudnica, kao i sportske masaže maratoncima Čikaškog maratona (u toku priprema i nakon trke).

Takođe i za atletski tim DePaul univerziteta u Čikagu.

jelena-brasovan-web

Jelena Brašovan

Viši sportski fizioterapeut - Certifikovani terapeut limfne drenaže - Certifikovani Thai Yoga terapeut

Završila višu školu za sportskog trenera, smer viši sportski fizioteraepeut. Masažom se bavi od 2005 godine. Završila školu za limfnu drenažu u Centru za limfnu drenažu "Globwell" (škola Pantić Zorana). Radeći u istom centru 2 godine stiče bogato iskustvo u ovoj oblasti.

Godine 2008. započinje sa edukacijom za Thai masera. Završava osnovni i napredni nivo tradicionalne tajlandske masaže na Institutu za Thai masažu u Beogradu, kod učitelja Danka Lare Radić. Pohađala mnoge kurseve i seminare kod učitelja poput Noam Tyroler (Izrael), Panayiotis Economou (Grčka), Venerable Somananda Yogi (Tajland). Takođe, prisustvovala Evropskim konferencijama posvećenim tradicionalnoj tajlandskoj masaži.