Terapeutska masaža

Parcijalna masaža nogu i stopala 30 min - 2100 rsd
Parcijalna masaža leđa 45 min - 2500 rsd
Masaža celog tela 60 min - 3500 rsd
Masaža celog tela 90 min - 4000 rsd

Uplatite paket od 4 masaže za mesec dana (jedna masaža nedeljno) i ostvarite popust od 15%.

terapeutska-masaza-web-1200x800

Naš prvi instinkt prilikom povrede nekog dela tela jeste postavljanje ruke na bolno mesto. Može se reći da je isceljujući dodir i potreba za njim, nešto što smo dobili već samim rođenjem. Majčin dodir umiri dete, toplina zagrljaja umiri i odraslog, stisak ruke uteši i ohrabri čoveka...

Masaža je mnogo više od terapeutskog dodira. Njena dobrobit ne ograničava se samo na kožu i meka tkiva već se benefit masaže prenosi i na cirkulaciju, vegetativna tkiva ali i nervni sistem.

Postoji gruba podela masaža na terapeutsku i relaks masažu.

TERAPEUTSKA MASAŽA je posebna tehnika prilagođena tretiranju nekog problema na mišićnom sistemu tela a zbog savremenog načina života najčešće je to bol u leđima (vratni i lumbalni deo kičme kao najslabije tačke). Usled okolnosti u kojima se svakodnevno nalazimo, mišići neretko zauzimaju stanje hipertonusa (povišenog tonusa-zgrčenosti) koje prati smanjena funkcionalnost i simptomi u vidu vrtoglavice, glavobolje, trnjenja ekstremiteta, ukočenosti i slično. U tim situacijama terapeutska masaža je ono što će sasvim sigurno umanjiti problem već samo jednim tretmanom, dok se sa maksimalno četiri masaže u nizu, mišićni i koštano-zglobni sistem vraćaju u stanje potpunog zdravlja i bezbolnosti.

Terapeuti

Ana-Pavkovic-web

Ana Pavković

Viši fizioterapeut i maser

Masažom se profesionalno bavi od 1997. godine. Tehnike terapeutske i relaks masaže učila je u Srednjoj medicinskoj školi na odseku fizioterapeutski tehničar, potom i tokom viših studija a uporedo završava sve stepene u školi masaže Peđe Filipovića "Profesional" (danas "Wellnes akademija"). Kao maser radila je u nekoliko poznatih beogradskih centara i samostalno. Specijalnost su joj masaže kod problema u vidu bolova u leđima - takozvane terapeutske masaže.

Miljan-Otovic-web

Miljan Otović

Terapeut

Završio školu za masažu u Čikagu (CSMT - Chicago School of Massage Therapy - danas deo Cortiva Instituta). Radi se o petosemestralnom programu (svaki semestar po tri meseca). Edukaciju je završio u prolece 2004. i počeo da radi leta iste godine. Radio je za dve Kiropraktičarske klinike i Spa centar pri lancu fitnes centara/klubova FFC (Fitness Formula Clubs). Najviše je radio terapeutske/kliničke masaže, zatim relax masaže, masaže trudnica, kao i sportske masaže maratoncima Čikaškog maratona (u toku priprema i nakon trke). Takođe i za atletski tim DePaul univerziteta u Čikagu.

Sandra Gračanin

Maser-terapeut

Dugogodišnje iskustvo. 2012. godine završila školu masaže kod Peđe Filipovića i od tada je radila i usavršavala tehnike i veštinu u preko 10 salona.