galerija1

Individualna joga

Iskoristite super paket u maju 5 + 1 gratis!

Zakazivanje na broj telefona 0658704513

Kretanje je važno za zdravlje tela i duha, to je priroda života. Nedostatak kretanja guši život. Osobe koje se kreću više zdravije su od onih koje se malo kreću. Naše je telo uglavnom sastavljeno od tečnosti. Slaba i nedovoljna cirkulacija telesnih sokova je poput ustajale bare, koja pogoduje razvoju mnogih bakterija i mikroorganizama koji zagađuju telo i uzrokuju bolesti. Dobra cirkulacija telesnih tečnosti je poput planinskog brzaka, čista je i bogata kiseonikom i ostalim korisnim i hranljivim sastojcima za zdravlje organizma. Za podsticanje cirkulacije telesnih tečnosti važno je kretanje. Kretanje tela ne sme biti prenaporno, da izazove napetost, stres i iscrpljenost. Terapeutska yoga se prilagođava pojedincu u odnosu na njegovo stanje, godine i mogućnosti tela.

Probudite životnu energiju

Vežbe yoga položaja i yoga disanja jačaju lokomotorni sistem, unapređuju koštano tkivo i pomažu održavanju zdravlja kičmenog stuba, uravnotežuju funkcije metabolizma, imunog i nervnog sistema, poboljšavaju cirkulaciju svih telesnih sokova, povoljno deluju na disajni, probavni i urinogenitalni sistem, neutrališu umor, napetost i stres te unapređuju mentalno zdravlje. Pravilno odabrani i povezani u sled yoga položaji istežu, razgibavaju, oživljavaju i opuštaju svaki deo tela.

Usled napetosti i ukrućenosti mišića i ligamenata, te neispravnog držanja, stvara se zatvorenost i pritisak, iskrivljenje prirodne strukture nekih vitalnih područja tela, kao što su kičmeni stub, grudni koš, karlica, zglobovi ruku, kolena, kukova itd. Zato je jako važno naučiti telo da se redovno dubinski opušta i regeneriše.

joga-cas-za-poneti-web
joga-cas-za-poneti-maja-300x400-web

YOGA ČAS ZA PONETI

Radije vežbate kod kuće ali niste sigurni šta je dobro za vas? Daleko smo vam a voleli biste da vežbate po našim programima uz naše višegodišnje iskustvo? Ne volite grupe a redovni individualni časovi su vam preskupi?

Za sve ovo rešenje je nešto potpuno novo u našoj ponudi. Dođite da zajedno odvežbamo jedan individualan čas a onda dobijate obuku i program sa jasnim uputstvima koji ćete samostalno raditi mesec dana. U paket ulaze joga položaji, vežbe
disanja kao i snimljena vođena meditacija koja je vama potrebna.

Danas su gotovo sva znanja dostupna. Ali nije svejedno da li radimo baš ono što je za naše trenutno fizičko, mentalno i emotivno stanje dobro ili loše, da li vežbe radimo pravilno ili ne, da li nam je program dao neko u koga imamo poverenja, ko nas je upoznao, video naše potrebe i inspirisao nas da istrajemo.

Vežbajte u skladu sa svojim mogućnostima i potrebama ali vežbajte pravilno i vežbajte ono što je za vaše trenutno stanje najbolje.

Cena ovakvog programa je 4800 rsd, preporuka je da nakon mesec dana dođete na proveru i modifikaciju programa.

Više informacija i zakazivanje na mejl: holisticka.akademija@gmail.com