Limfna drenaža

Cena: 75 min 3.000 rsd

paket od min. 4 masaže 2.500 rsd

limfna drenaža celog tela 120 min 3.500 rsd

Limfna drenaža je manuelna terapija namenjena da stimuliše slobodan tok kretanja limfe u sistemu. Osnovni cilj terapije je uklanjanje blokade i zadržavnja tečnosti. Primenjuje se kod upala, otoka mišića i zglobova, kao i kod postopertivnih stanja. Nezaobilazna je terapija kod problema u radu digestivnog trakta.

Limfna drenaža kao prevenitivna detoksikacija, odlična je u održavanju već postojećeg zdravog stanja tela, pa se i ženama u drugom stanju preporučuje.

Terapeut

Jelena Brašovan

Jelena Brašovan

- Viši sportski fizioterapeut
- Certifikovani terapeut limfne drenaže
- Certifikovani Thai Yoga terapeut

Završila višu školu za sportskog trenera, smer viši sportski fizioteraepeut. Masažom se bavi od 2005 godine. Završila školu za limfnu drenažu u Centru za limfnu drenažu "Globwell" (škola Pantić Zorana). Radeći u istom centru 2 godine stiče bogato iskustvo u ovoj oblasti.
Godine 2008. započinje sa edukacijom za Thai masera. Završava osnovni i napredni nivo tradicionalne tajlandske masaže na Institutu za Thai masažu u Beogradu, kod učitelja Danka Lare Radić. Pohađala mnoge kurseve i seminare kod učitelja poput Noam Tyroler (Izrael), Panayiotis Economou (Grčka), Venerable Somananda Yogi (Tajland). Takođe, prisustvovala Evropskim konferencijama posvećenim tradicionalnoj tajlandskoj masaži.