Masaža stomaka

Cena masaže stomaka je 2000 rsd

masaza-stomaka-web

Solarni pleksus, nervni splet u stomaku, smatra se našim drugim mozgom. Iz tog razloga stomak je omiljeno stanište problema i emocija, pa je masaža stomaka dobar i efikasan način za otklanjanje napetosti, bolova i tegoba u čitavom telu. Masažom stomaka može se proveriti i stanje unutrašnjih organa (žučne kese, želuca, tankog i debelog creva, bešike, jajnika) i, u slučaju da postoji blokada, njenim otklanjanjem može se poboljšati rad ovih organa. Masaža stomaka daje dobre rezultate i u slučaju kada postoje bolovi u leđima, s obzirom da oni mogu biti izazvani stegnutošću abdominalnih mišića ili dubokih mišića abdomena, kao što su psoas i ilijakus.

U postupku masaže stomaka primenjujemo holistički pristup, pa u zavisnosti od potrebe, kombinujemo razne metode i znanja – relaks, terapeutsku, šiacu, Chi Nei Tsang masažu, triger point terapiju i znanja iz primenjene kineziologije.

Posle ove masaže osećaćete se opušteno, relaksirano, imaćete bolju statiku i izbalansiranost, lepše držanje i sveukupno bolji osećaj.

Terapeut

Slavica Pavić

Slavica Pavić, terapeut holističke masaže i prirodnih tretmana lica

Bavi se masažama, manuelnim terapijama, primenjenom kineziologijom. Diplome je stekla (i radi na tome i dalje) u Srbiji, Francuskoj, Grčkoj, ali najviše ceni i koristi samostalni rad, metode i tehnike koja sama izučava, otkriva ili osmišljava. Sve svoje tehnike najpre isprobava na sebi i ukoliko je zadovoljna postignutim efektima raduje se da to podeli i sa drugima.