Porodične rekreacije

Radionice programa ZA SREĆNU PORODICU

(za roditelje i decu)

Ideja ovog programa je da se kroz radionice namenjene roditeljima i deci (a određene samo roditeljima) ponude kreativna rešenja i odgovori na pitanja kako da kvalitetnije provedete vreme sa svojom porodicom i kako da osnažite odnose sa članovima svoje porodice.

"Čovek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dete dok se igra." (Heraklit)

Od jednostavne igre do zahvalnosti, samopouzdanja i porodičnih dogovora!
Hajde da se igramo! I da kroz igru i pokret dođemo do svog cilja.

Cene radionica su 3500 rsd za celu porodicu, a 2500 rsd za jednog roditelja i dete uz mogući popust za ranije uplate. Detalje o ovim radionicama možete pratiti na stranici AKTUELNOSTI ili se prijaviti da mejlom dobijate informacije. Prijavite se na: holisticka.akademija@gmail.com

Neke od radionica:
DO SAMOPOUZDANJA KROZ IGRU (roditelji i deca) – vodi Andrijana Dodić, master učitelj i fitnes instruktor
MOJA SREĆNA SOBA (samo za roditelje) – vodi Dragana Jović, Feng Shui konsultant
BAŠ JE DOBRO BITI JA (roditelji i deca) – vodi Ivana Costa
PRIMER NA TRONU RODITELJSTVA (samo za roditelje) – vode Andrijana, Dragana i Ivana zajedno.

*Za vreme radionica samo za roditelje deca imaju rekreativne sadržaje u vidu vežbanja, druženja, igranja sa određenim ciljem...

SPA rekreativni vikend

Nedeljom od 10 do 12 h pozivamo umorne mame a još radije pozivamo mamu i tatu zajedno da dođu sa svojom decom u naš prostor.

U 10 h čas joge za roditelje, 11 h masaža ili reiki tretman za roditelje. Za to vreme vaša deca su sa našim stručnim saradnicima uz rekreativne sadržaje u vidu vežbanja, druženja, igranja sa određenim ciljem.

Cena časa joge i masaže za jednog roditelja uz čuvanje deteta je 4000 rsd, za oba roditelja i dete cena je 7000 rsd.

Broj mesta je ograničen pa je obavezna prijava na mejl: holisticka.akademija@gmail.com

*Cena je formirana za relax i terapeutske masaže ili reiki tretman. Ukoliko želite neku drugu masažu ili konsultaciju iz naše ponude slobodno se javite da osmislimo zajedno.

O svim vrstama masaže koje imamo u centru pogledajte sledeći link: https://majapopov.com/masaze/

andrijana-dodic-300x450

Andrijana Dodić

Master učitelj i fitnes instruktor

Master studije završila je na Učiteljskom fakultetu u Beogradu, a tema master rada odnosila se na motivaciju u nastavi fizičkog vaspitanja.

Iskustvo od preko deset godina u svetu fitnesa sticala je radeći kao trener, međunarodni prezenter i predavač.

Danas vodi svoj produženi boravak za decu - ReKreativna radionica "Đačić".

dragana-jovic-300x450

Dragana Jović

Feng Shui konsultant

Dragana Jović se bavi energetskim uređenjem prostora.
Znanje iz oblasti Feng Shui stekla je na Mastery Academy of Chinese Metaphysics a zatim je ta znanja prilagodila tradiciji i kulturi ovog podneblja. U njen rad su uključene edukacije iz oblasti enterijera, radiestezije, kristaloterapije, numerologije, eko-gradnje, sakralne geometrije. Iz tako obimne edukacije proizašla je tehnika: PROSTORNO TRADICIONALNO PLANIRANJE, čiji je autor.
Pored isceljenja prostora, drži i Feng Shui radionice i edukacije o poboljšanju kvaliteta življenja kroz korekcije u prostoru.
Sarađuje sa arhitektama i umetnicima i dugogodišnji je saradnik mnogih časopisa, radio i TV emisija.
U proteklih 17 godina bavi se usklađivanjem prostora sa čovekom, sa ciljem da prostor postane potpora u maksimalnom korišćenju potencijala svakog pojedinca.
Živi i radi u Beogradu, ponosna je mama dvoje dece.

Ivana-Costa-300x450

Ivana Costa

Ivana je organizacioni konsultant sa 18 godina iskustva na vodećim pozicijama u HR-u – lokalnim, regionalnim i globalnim; karijeru je počela u OEBS-u i vremenom se usavršavala i sticala iskustvo u 3 industrije – hotelijerskoj (Hyatt Regency), FMCG (The Coca-Cola Company) i farmaceutskoj (BI, Teva).
Poslednjih 6 godina vodila je organizacioni razvoj u 2 farmaceutske kompanije - prvo za novoformirani region od 8 zapadno Evropskih zemalja, a onda na globalnoj poziciji, za 35 zemalja koje čine globalnu mrežu farmaceutske proizvodnje.
Ivana je diplomirala medicinu u Beogradu, u Americi se bavila naučno medicinskim istraživanjima, da bi je interesovanja za menadžment i lideršip vodila u daljem izboru karijere i edukacije. Kreativno i multidisciplinarno proučava proces promene, i pasionirano preuzima različite uloge kroz koje pomaže ljudima i organizacijama da se menjaju i "rastu" (uloge lidera, fasilitatora, kouča, psihoterapeuta, mentora, volontera u lokalnoj zajednici, predavača i organizacionog konsultanta).
Nedavno se vratila iz Holandije u Srbiju.
Veruje u stalno učenje i male intervencije.