Team building

Wellness day sa Holističkom akademijom Maya

Da li sedite 6 i više sati u kontinuitetu? Da li osećate da ste pod stresom? Da li ste informisani o posledicama ovakvog načina života? Samo zdrav i zadovoljan čovek može biti dovoljno i dugoročno produktivan. Kako da do negativnog stanja ne dođemo ili da ga na vreme prepoznamo, kontrolišemo i predupredimo? Uz pravilno osmišljen program aktivnosti učimo da rešimo ili minimizujemo negativne posledice stresa. Nudimo vam fantastičan anti-stres team building dan gde ćete u wellness okruženju učiniti nešto više za sebe, a tako i za svoju kompaniju. Naše aktivnosti su usmerene ka osnaživanju pojedinca kao člana tima i to kroz: spoznavanje sopstvenih mogućnosti, sticanje znanja za samostalan rad na podizanju energije, smanjenju stresa na poslu, osnaživanju potencijala, relaksaciji, a sve kroz joga vežbe, tehnike disanja, koncentracije i meditacije, kreativne aktivnosti, pravilnu ishranu i sl.

Program se sastoji od tri bloka (jedan blok 90 min). Prvi blok: joga čas, drugi blok: vežbe meditacije i koncentracije (vežbe, pojedinačno i u parovima, uz korišćenje yoga bojanke za odrasle), treći blok aktivacija i relaksacija (učenje antistres programa koji se kasnije samostalno mogu upražnjavati kod kuće i na radnom mestu).

Benefiti programa: Na ovom programu sa učesnicima će se raditi na određenom serijalu joga vežbi (fizička aktivnost), kratkim vežbama meditacije i koncentracije (kontrola misli i relaksacija) i pravilnoj ishrani (u pauzama), što su osnovni preduslovi zdravog i srećnog života, a nakon programa će biti u mogućnosti da samostalno praktikuju ono što su naučili i tako pozitivno utiču na svoj život i karijeru.

Udobna garderoba (sportska), peškir, dukserica ili džemper.

Program po stavkama:
  1. Upoznavanje sa učesnicima – 15 min,
  2. Predstavljanje programa – 15 min,
  3. Blok 1: Yoga čas – 90 min,
  4. Pauza – DETOX užina - voćni smuti ili voćne salatice uz priču zašto kako – 30 min,
  5. Blok 2: Meditacija i koncentracija – 90 min,
  6. Pauza – Recharge užina – 30 min,
  7. Blok 3: Aktivacija i relaksacija – 90 min
  8. Program se završava evaluacijom, razgovorom učesnika sa instruktorima i zaključcima.

Cena programa 150 eura po bloku do 30 učesnika, 250 eura po bloku preko 30 učesnika (može se organizovati pojedinačan blok ili ceo paket). U cenu je uračunato angažovanje instruktora, a nije uračunat potrošni materijal (CD, yoga bojanke za odrasle, bojice, obroci, prevoz instruktora i sl.).