zeljko-mojsilovic-700x960

Željko Mojsilović

Željko je 23 godine radio kao pripadnik i rukovodilac u Specijalnoj antiterorističkoj jedinici MUP-a i deset godina kao rukovodilac Tima za pregovore u kriznim i talačkim situacijama. Svoje bogato operativno iskustvo koristi da prenosi svoje znanje mladim specijalcima i pregovaračima, ali i studentima Kriminalističko policijske akademije i Fakulteta bezbednosti. Tokom 2008. godine osniva Centar za krizni menadžment i pregovaranje kroz koji se organizuju različiti programi za edukaciju mladih iz oblasti rešavanja konflikata i ličnog i profesionalnog razvoja.

Završio je Srednju školu unutrašnjih poslova i Fakultet za poslovne studije u Beogradu. Specijalizirao, magistrirao i doktorirao na Fakultetu bezbednosti Univerziteta u Beogradu i stekao zvanje doktora nauka bezbednosti, odbrane i zaštite. Dodatno se usavršavao na različitim edukacijama iz oblasti organizacije treninga, menadžmenta, liderstva, upravljanja ljudskim resursima i sl. Objavio je više knjiga i radova u stručnim i naučnim časopisima.

Paralelno sa poslom i obrazovanjem, više od dvadeset godina posvećen sportu (Ju jutsu, IPSC streljaštvo, tenis, planinarenje…), edukaciji iz oblasti ličnog razvoja (Joga, Meditacija, NLP, Reiki, Koučing, Kvantna harmonizacija, …). Sertifikovani je trener joge i učitelj meditacije, kouč i reiki praktičar. Poslednjih desetak godina radi sa sportistima, pojedincima i grupama koji su zainteresovani da, kroz različite holističke metode, unaprede svoje potencijale i dostignu svoje ciljeve.